fesoʻotaʻi i se tekonolosi mo le lafoina tele-tele faʻatagata ma uamea atigi

Faʻalauteleina faʻaletonu pei o scab po o fin o le tele o taimi e suʻesuʻeina mai le tulaga o mea faʻamau mea ma meatotino.

I lenei pepa, o nei faʻaletonu i le efuefu lafo uʻamea mo taʻavale na suʻesuʻeina ma lanumeamata fulu oneone ma atigi foafoaina, aemaise lava mai le manatu o feldspar mea i silica oneone. Faʻateleina le maʻaʻa o oneone oneonea i le faʻateleina o le feldspar i le silica sand. O lenei faʻateleina o le vevela maʻaʻa na mafua mai i le fesuiaʻina o fatu o le feldspar. Sa aoga mo scab faaletonu i lanu meamata oneone suia ma atigi foafoaina. O le tuʻuina i totonu o uʻamea ma le faʻamamaina o loʻo aliali mai luga o atigi atigi o loʻo faʻataʻamilomiloina e vaega mamafa uʻamea, o faʻaopoopoga o feldspar ua faʻamaloloina le faʻafitauli i le tele o taimi e le masani ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaopopoina o le 11% feldspar i le silica sand ua faʻaititia ai scabs i luga o luga o atigi atigi na faʻaaoga mo le feaveaʻi o mataupu (tusa ma le 25kg le mamafa). I le tulaga o vai peleue pusa mo ogāumu ulu ma diesel poloka afi, sa manaʻomia e faʻaopopo i le 11-37% le mea e ogaoga ai le faʻamamaina ma le tuʻuina i totonu. Aʻo nei castings na i ai ni nai pu mo le faʻatulaiina o le oneone oneone, na manaʻomia le aua nei faʻaopopo sili atu ma le 27% o le feldspar, aua o peleue pusa na amata ona faʻaititia o se faʻaiuga o le vao na mafua mai i le faʻafefiloi o le feldspar.

fesoʻotaʻi i se tekonolosi mo le lafoina tele-tele faʻatagata ma uamea atigi. E faʻaaoga ai le vaevaeina toso-tua gaioiga suia mai le oneone lafo metotia. O se vaega o le mea e faʻatumu ai lona mafiafia e tutusa ma le lafoina o pa o loʻo faʻataʻatia luga o le ana i totonu o lona faʻamaumauga oneone, ona mafai ai lea ona faia saʻo lona autu i totonu o le ana i totonu, ona aveʻese ai lea o le tagata faʻatumu, ina ia mafai ona faia faʻagasologa o le tapunia ma le sasaʻaina. Fai mai o mea fou e faigofie i le gaosiga o gaioiga, maualalo le tau o gaosiga ma e leai se manaʻoga e fai ai le pusa autu. Fai mai faatagata mafai ona tasi lafo-suia, ma lona tulaga luga lelei o le lelei, foliga e moni moni


Taimi Post: Nov-20-2020